طرز تهیه چیپس خانگی در فر با تمام فوت و فن ها

به گزارش وبلاگ بالو، خرید چیپس را فراموش کنید! درست کردن چیپس خانگی علاوه بر خوشمزگی از سلامت بیشتری نیز برخوردار است. نه تنها میزان روغن و نمک چیپس خانگی قابل کنترل است، فاقد مواد نگهداره و مضر برای بدن نیز است.

طرز تهیه چیپس خانگی در فر با تمام فوت و فن ها

رمز درست کردن چیپس خانگی ترد و خوشمزه در اسلایس کردن یکنواخت و نازک است. پس بهترین و ساده ترین کار استفاده از رنده های غذاساز یا ماندلین است. در غیر این صورت باید تبحر خود در برش زدن با چاقو را محک بزنید!

طرز تهیه چیپس خانگی در فر با کمترین میزان روغن

مواد لازم
سیب زمینی متوسط4 عدد
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم
روغن زیتون یا مایع2 قاشق غذاخوری

روش تهیه

  • برای درست کردن چیپس خانگی ابتدا باید سیب زمینی ها را به قطعات حداکثر یک میلی متری برش بزنید.
  • دومین و مهم ترین مرحله، شستشو و خشک کردن اسلایس های سیب زمینی است. اطمینان حاصل کنید که نشاسته موجود روی اسلایس های سیب زمینی را به خوبی با شست و شو از بین برده اید. سپس، به یاری یک دستمال آشپزخانه آب اضافی سیب زمینی ها را به طور کامل خشک کنید.

نکته: اگر نشاسته سیب زمینی ها از بین نرود، چیپس خانگی شما به رنگ قهوه ای تغییر رنگ خواهد داد.

  • در این مرحله ادویه های مورد نظر و روغن خود را به سیب زمینی ها اضافه کنید. مقداری نمک، فلفل سیاه (فلفل قرمز، پاپریکا، پودر پیاز) و روغن بسته به ذائقه خود بر روی اسلایس های با فاصله چیده شده بر روی سینی فر بپاشید؛ و یا در یک کاسه همه مواد را مخلوط و سپس بر روی سینی فر بچینید.

نکته: بهتر است برای اطمینان بیشتر کف سینی فر را با قلمو یا اسپری روغن چرب کنید.

  • فر را با حرارت 240 درجه گرم کنید و سینی را در طبقه وسط به مدت 10 دقیقه قرار دهید.
  • پس از گذشت 10 دقیقه، سیب زمینی ها را پشت و رو کنید و مجددا در فر قرار دهید.

نکته: 10 دقیقه آخر چشم از سیب زمینی ها بر ندارید.

  • زمانی که سیب زمینی ها آغاز به طلایی شدن کردند می توانید آن ها را از فر خارج کنید، نمک و فلفل آن را اندازه کنید و با سس گوجه فرنگی و انواع دیپ های خانگی سرو و نوش جان کنید.

در صورت تمایل می توانید به جای رست کردن در فر، از روش دیپ فرای یا غوطه ور کردن در روغن داغ نیز بهره ببرید. همچنین، شما می توانید از ماکرویو نیز برای درست کردن چیپس خانگی بهره ببرید.

نکته: آخرین و مهم ترین نکته برای تهیه چیپس خانگی، صبر کردن است! اگرچه مقاومت در برابر ناخنک زدن به این اسنک خوشمزه غیر قابل تحمل است اما، بعد از خارج کردن سیب زمینی ها از فر یا روغن 30 دقیقه به آن ها استراحت دهید تا فرآیند ترد و کریسپی شدن اتفاق بیافتد.

بهترین زمان برای میل کردن چیپس خانگی به صورت تازه است. با این حال، شما می توانید چیپس خانگی خود را درون ظرف در بسته به مدت یک تا دو هفته نگهداری کنید.

حرف آخر

چیپس خانگی سالم و خوشمزه خود را به همراه انواع ساندویچ و غذاهای فست فود می توانید میل کنید. شما همچنین می توانید چیپس خانگی را به همراه بیف استراگانف، خوشمزه ترین غذای کلاسیک روسی نیز سرو کنید.

آیا تا کنون تجربه درست کردن چیپس خانگی را داشته اید؟ شما چه نکات دیگری را برای تهیه چیپس خانگی رعایت می کنید؟

لطفا تجربیات و سوالات خود را با ما و دیگر همراهان انگیزه به اشتراک بگذارید. کارشناسان ما در اسرع وقت جوابگوی سوالات شما خواهند بود.

منبع: مجله انگیزه

به "طرز تهیه چیپس خانگی در فر با تمام فوت و فن ها" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه چیپس خانگی در فر با تمام فوت و فن ها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید