طرز تهیه بادمجان کباب گیلانی به دو روش

به گزارش هنجس بلاگ، بادمجان کباب گیلانی یکی از غذاهای سنتی خوشمزه و مجلسی و پرطرفدار شمال کشور به خصوص استان گیلان است. بادمجان کباب گیلانی یا بادمجان شکم پر را با گردو آسیاب شده، جعفری، رب انار و ... متناسب با ذائقه شخصی پر میکنند و به اسم وعده غذایی ناهار با برنج یا کته و به اسم وعده غذایی شام با نان میل مینمایند. در ادامه مقاله دو روش پخت متفاوت بادمجان کباب را با شما در میان میگذاریم.

طرز تهیه بادمجان کباب گیلانی به دو روش

1- طرز تهیه بادمجان کباب

مواد لازم بادمجان کباب

برای 4 نفر

زمان آماده سازی 20 دقیقه

زمان پخت 120 دقیقه

گردو1 پیمانه
پیاز1 عدد
بادمجان5 عدد
رب انار ترش2 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
سیر2 حبه
نمک فلفل زردچوبهاندازه کافی
جعفری3 قاشق غذاخوری
روغن مایعاندازه کافی

طرز تهیه بادمجان کباب شکم پر

روش اول طرز تهیه بادمجان کباب

بادمجان ها را شسته و پوست بگیرید. گرفتن سر بادمجان کاملا اختیاری است.

وسط بادمجان را از بالا به پایین با 2 سانتی متر فاصله از هر طرف با چاقو برش بزنید و داخل شکم بادمجان را با قاشقی کوچک خالی کنید و تخم هایش را در آورید.

بادمجان را به مدت یک ساعت در کاسه آب نمک قرار دهید تا تلخی اش گرفته گردد سپس شسته و خشک کنید.

بادمجان ها را با کمی روغن مایع روی حرارت میانه سرخ کنید.

اگر میخواهید غذایتان رژیمی گردد میتوانید بادمجان را روس شلعه پخش کن یا داخل فر کباب کنید.

پیاز را نگینی خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید تا سبک گردد.

2 حبه سیر را له نموده به پیاز داغ اضافه کنید و تفت دهید تا بوی سیر بلند گردد.

1 پیمانه گردو آسیاب شده را به مواد اضافه نموده تفت دهید تا رنگ گردو تغییر کند.

رب انار ترش یا رب آلوچه را به همراه جعفری خرد شده و رب گوجه فرنگی ، نمک ، فلفل و زردچوبه به مواد افزوده و مخلوط نمایید و تفت دهید تا رنگ باز کند.

مایه داخل بادمجان شکم پر را کنار بگذارید تا سرد شوند.

در صورت تمایل میتوانید پس از تفت دادن گردو ، گوجه خرد شده به مواد داخل بادمجان اضافه کنید و بعد از این که آبش کشیده شد، بقیه مواد را به تابه بیفزایید.

داخل شکم بادمجان ها را پر کنید و و تابه را روی حرارت بگذارید تا گرم شده و بادمجان ها را داخل تابه بگذارید و نصف استکان آب به آن ها اضافه کنید و اجازه دهید آب تابه بخار گردد و بادمجانها مزه بگیرند.

روی بادمجان کباب گیلانی را میتوانید با دانه انار و گردو تزئین کنید.

شیرگاه نیوز: شیرگاه نیوز | آخرین اخبار و رویدادهای روز دنیا

دور زمین: دور زمین: سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده!

منبع: گردشبان
انتشار: 20 مرداد 1400 بروزرسانی: 20 مرداد 1400 گردآورنده: henjesblog.ir شناسه مطلب: 3359

به "طرز تهیه بادمجان کباب گیلانی به دو روش" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه بادمجان کباب گیلانی به دو روش"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید