طرز تهیه اشترودل سیب؛ دسر لذیذ اتریشی

به گزارش وبلاگ بالو، اشترودل سیب دارای طرز طبخ بسیار راحت و آسان است که می توانید برای انواع مهمانی ها و دورهمی های خانوادگی خود تدارک ببینید.راحتی طبخ این شیرینی خوش طعم همراه با مواد اولیه در دسترس و مقرون به صرفه یک دسر عالی را برای شما مهیا خواهد نمود.

طرز تهیه اشترودل سیب؛ دسر لذیذ اتریشی

مواد اولیه این شیرینی نیز همانند سایر شیرینی های محلی ایران می باشد که به همراه میوه سیب که البته میوه تمام فصل در تمام نقاط ایران است، می توانید این خوراکی شیرین و عالی را طبخ کنید. همچنین می توانید این شیرینی خوشمزه اروپایی را به عنوان صبحانه و یا حتی همراه با چای در عصرانه بهره ببرید و از طعم آن لذت ببرید.

وجود مواد اولیه سالم و مقوی در طبخ این شیرینی سنتی باعث ارزش غذایی بالای آن برای سلامتی شده است. اشترودل سیب حاوی مواد معدنی، چون ویتامین های D، C، B، A، پروتئین، آهن، کلسیم، منیزیم، کلسترول، فیبر و… شده است که هریک از این مواد معدنی باعث ایجاد ده ها خواص و فایده برای سلامتی بدن می گردد. از این رو هم یک شیرینی خوشمزه و لذیذ را میل می کنید و هم از خواص و فواید آن بهره مند خواهید شد.

از دیگر انواع شیرینی ها و دسر های محلی می توان به شیرینی دانمارکی، شیرینی لقمه ای، بلینی، شیرینی چنگالی، پودینگ گلابی و زنجبیل، مافین پنیری و… اشاره نمود.

مواد لازم

آرد: 200 گرم

خامه: 15 گرم

روغن مایع: 80 گرم

شکر: 70 گرم

زرده تخم مرغ: 2 عدد

سیب زرد: 1 کیلو

آب ولرم: 60 گرم

کره: 70 گرم

پودر سوخاری: 70 گرم

کشمش: به میزان لازم

خلال بادام: 50 گرم

نمک و دارچین: به میزان لازم

مراحل پخت

1. در یک ظرف ابتدا خامه، زرده های تخم مرغ و کمی نمک را ریخته و هم بزنید.

2. سپس آرد را مرحله به مرحله داخل ظرف اضافه و مخلوط کنید.

3. آب ولرم را نیز اضافه کنید تا مخلوط کشدار گردد.

4. بعد از ورز دادن کامل خمیر، آن را به صورت گلوله عظیم درست نموده و در یک ظرفی که با روغن چرب شده است بگذارید.

5. استراحت خمیر در ظرف روغنی باید 20 دقیقه طول بکشد.

6. سیب ها را پوست نموده و نگینی خرد کنید.

7. کره را در ماهی تابه جدا آب کنید و سپس آرد سوخاری را اضافه و کمی تفت دهید.

8. حالا مخلوط ماهی تابه را در یک کاسه دیگر بریزید و مواد کشمش، خلال بادام، شکر و دارچین را اضافه و خوب مخلوط کنید.

9. بعد از گذشت مدت زمان معین شده، خمیر را با وردنه باز کنید و مواد سیب را روی خمیر بریزید.

10. سپس خمیر را از دو طرف ببندید و رولی بپیچید.

11. سینی فر را با کمی روغن چرب کنید و خمیر اشترودل را در سینی قرار دهید.

12. اشترودل را با چاقو در اندازه های مساوی برش دهید.

13. فر را در دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی را به مدت 45 دقیقه در فر بگذارید تا اشترودل ها ترد و طلایی شوند.

منبع: گردشبان

به "طرز تهیه اشترودل سیب؛ دسر لذیذ اتریشی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه اشترودل سیب؛ دسر لذیذ اتریشی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید